Головна / Новини / Різне / Лев Майстренко: «Сьогодні всі зірки зійшлися»
Лев Майстренко: «Сьогодні всі зірки зійшлися»

Особисті змагання з фехтування на шпагах серед чоловіків на чемпіонаті України серед молоді U-23 завершилися несподіваним золотом львів’янина Лева Майстренка. Про те, як вдалося здобути на разі найбільшу перемогу в кар’єрі він розповів пресслужбі ФФУ: 

Про титул чемпіона України U-23

«Радий, що в мене є медаль, та ще й найвищого ґатунку. Це моя перша перемога на всеукраїнських змаганнях з часів Дитячої ліги».


Про бої з призером і переможцем нещодавнього Uhlmann Cup

«За вхід у вісімку зустрівся з Корнієнком. Ми з ним фехтували зовсім недавно в «пулі» на Uhlmann Cup у Львові. І там він в мене виграв. Сильний супротивник, я б навіть сказав, фехтує на стилі. І хоча сьогодні я переміг, сам бій по насиченості мені не дуже сподобався. У чвертьфіналі фехтував з Опанасенком. Я на початку вирвав пару легких уколів, потім почав щось пробувати. Андрій взагалі красунчик, в кінці він мене наздогнав, але я все ж переміг».

Про медальні поєдинки

«За вхід в двійку я програвав 5:10 Горецькому. Але таки витягнув цей бій. З Гулою у фіналі ми йшли рівно. В кінці ніби і сил не вистачало, але чи не вперше за останні три роки мені вдалося відігратися, програючи пару уколів. Гадаю, всі зірки зійшлися і ще дуже допомогла підтримка другого тренера, який був сьогодні зі мною».