Головна / Новини / Різне / FAVBET став генеральним партнером Федерації фехтування України
FAVBET став генеральним партнером Федерації фехтування України

Федерація фехтування України та відома українська iGaming-компанія FAVBET уклали угоду про співпрацю, згідно з якою FAVBET виступатиме генеральним партнером Національної збірної України з фехтування та змагань чемпіонату України сезону-2024/2025.

Для відомої своїми соціальними проєктами та системною підтримкою спорту компанії FAVBET партнерство з Федерацією фехтування України – це перший кейс співпраці з представником неігрових видів спорту. Партнерство покликане посилити позиції популярного бренду і дати новий поштовх розвитку фехтування, яке має давні традиції в Україні.

Ця унікальна колаборація, яка передбачає спільні медійні та маркетингові ініціативи з активним залученням фанатської аудиторії в онлайн- та офлайн-форматах, стала можливою завдяки солідарній позиції партнерів щодо важливості збереження спорту в умовах війни, а також необхідністю зробити ще потужнішим голос української спортивної спільноти на міжнародній арені.

Президент Федерації фехтування України Михайло ІЛЛЯШЕВ:

«Ми дуже задоволені тим, що компанія FAVBET стала генеральним партнером федерації на наступний сезон. Це не тільки висока оцінка популярності та статусності фехтування, а й якості роботи федерації. Таке партнерство забезпечить компанії FAVBET значні репутаційні переваги, як провідної компанії, яка підтримує український спорт. У мене є всі підстави сподіватись, що це лише початок довгої співпраці, яка буде тільки поглиблюватись».

Head of Sport Marketing FAVBET Денис ЯКИМОВ:

«Фехтування — спорт, який має давні традиції в Україні та багато талановитих спортсменів. Ми вже певний час слідкуємо за станом справ в цій дисципліні, відвідували змагання на запрошення президента федерації Михайла Ілляшева. Сподіваємось, що наше нове партнерство з ФФУ допоможе примножити успіхи українських фехтувальників на міжнародній арені та відкриє цей видовищний вид спорту ще більшій кількості українців».